Freebees

Een jaar is weer omgevlogen en langs deze weg wil ik weer iedereen bedanken voor alle leuke opdrachten, likes en reacties met deze gratis te downloaden maandkalender voor 2024. Deze is alleen voor eigen gebruik en niet commercieel.

Klik hier om de kalender gratis te downloaden, print hem uit en hopelijk raakt hij gevuld met veel leuke momenten en mooie herinneringen.

De feestdagen staan weer voor de deur en het nieuwe jaar kondigt zich al aan. Ook dit jaar wil ik weer iedereen bedanken voor alle leuke opdrachten, likes en reacties met deze gratis te downloaden maandkalender voor 2023. Deze is alleen voor eigen gebruik en niet commercieel.

Klik hier om de kalender gratis te downloaden, print hem uit en hopelijk raakt hij gevuld met veel leuke momenten en mooie herinneringen.

We staan aan het begin van een nieuw jaar waarin hopelijk weer meer kan en mag. Ook dit jaar wil ik weer iedereen bedanken voor alle leuke opdrachten en reacties met een free printable maandkalender voor 2022
Download hem hier, print hem uit en hopelijk raakt hij gevuld met veel leuke momenten en mooie herinneringen.

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor Sint Maarten dan is deze Sint Maarten bingo wellicht een leuk idee.
Klik hier om de bingo kaarten gratis te downloaden, print ze uit en spelen maar.
Veel plezier met Sint Maarten!

De feestdagen staan weer voor de deur en het nieuwe jaar kondigt zich al aan. Ook dit jaar wil ik weer iedereen bedanken voor alle leuke opdrachten, likes en reacties met een gratis te downloaden maandkalender voor 2020. Met grappige teksten van Pinterest waabij ik leuke illustraties heb gemaakt.

Klik hier om de kalender gratis te downloaden, print hem uit en hopelijk raakt hij gevuld met veel leuke momenten en mooie herinneringen.
De feestdagen staan voor de deur en het nieuwe jaar kondigt zich al aan. Ook dit jaar wil ik weer iedereen bedanken voor alle leuke opdrachten en reacties met een free printable maandkalender voor 2019
Download hem hier , print hem uit en hopelijk raakt hij gevuld met veel leuke momenten en mooie herinneringen. Dit keer met mijn illustraties en leuke spreuken gevonden op Pinterest.

Free printable kalender 2018 Doodle of kleurrijk (Nederlands/Dutch)

Jullie kunnen kiezen uit 2 kalenders alleen voor persoonlijk gebruik.
Klik de kalender van je voorkeur aan en print hem uit. 

Klik HIER om de Doodle kalender 2018 te downloaden

Klik HIER om de kleurrijke kalender 2018 te downloaden.

Free printable kalender 2017 (Nederlands/Dutch)

Een klein cadeautje voor jou….een Kicken Kitsch kalender voor 2017!

Hopelijk raakt deze kalender gevuld met heel veel mooie momenten!

Ga op de maand staan en klik deze aan, downlaod de PDF , print de kalender uit, hang hem op en je bent klaar voor het komende jaar. 

januari 2017

februari 2017

maart 2017

april 2017

mei 2017

juni 2017

juli 2017

augustus 2017

september 2017

oktober 2017

november 2017

december 2017

Wilt u informatie over producten of prijzen, vul dan het contactformulier in. 


7 thoughts on “Freebees

 1. Hallo Janet,

  Wanneer komt de nieuwe kalender voor 2019 op je website? Vind hem zeer leuk en wil hem in het nieuwe jaar graag terug gebruiken! Alvast bedankt!
  Groetjes,
  Bieke

 2. Wanneer komt de nieuwe kalender van 2019??
  Dit jaar voor het eerst deze gevonden en zo blij mee, al een paar keer gekeken of die voor 2019 online staat.
  Hoop snel zodat we hem in kunnen vullen.

  1. Hoi Linda,
   Wat super om te horen dat je al naar de nieuwe kalender uitkijkt. Ik maak de kalender altijd als einde jaars cadeautje voor de bezoekers van mijn site. Houd dus mijn site eind november in de gaten voor het 2019 exemplaar.
   Groetjes Janet

 3. Hallo Janet,

  Wat een leuke kalender! Heb hem meteen uitgeprint. Heb je gezien dat de blz van maart 2017 nog niet helemaal af was (in word en andere opmaak)? Ik houd je site in de gaten om die laatste maand te downloaden!
  Bedankt en groetjes,
  Kristel

  1. Dank je wel Kristel voor het compliment en voor de tip over Maart. Ik dacht dat ik het probleem al had opgelost maar zal er even naar kijken. In de toekomst wel ik vaker free printables maken en plaatsen…houd de site dus in de gaten.

   Thanx & groetjes, Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.