Magneetborden

  

Fotogalerij magneetborden met pop art 

. 

 Fotogalerij magneetborden met illustratie  

.

Werkwijze en prijzen magneetborden 

..

De foto en het eindresultaat
De foto en het eindresultaat

.   

Magneetborden:

.

Bent u op zoek naar een origineel cadeau, een blijvende herinnering of wilt u uw eigen interieur opvrolijken met een multifunctioneel schilderij, dan zijn de magneetborden van Kicken Kitsch iets voor u.

Iedere gewenste afbeelding kan op het magneetbord geschilderd worden. Een bestaand plaatje of een speciaal voor u gemaakt ontwerp.

Denk hierbij aan bijv.: uw favoriete foto in POP ART, een geboortekaartje, uw hobby, het favoriete Disney-figuur, een origineel receptiebord ………….er zijn teveel mogelijkheden om op te noemen.

De magneetborden zijn verkrijgbaar in 58 X 80 cm.

Ze krijgen een ondergrond van schoolbordverf, die verkrijgbaar is in 16 kleuren waaruit u kunt kiezen ( zie kleurenkaart  schoolbordverf), waardoor u er met zacht schoolkrijt op kunt schrijven .

De illustratie of POP ART bewerking kan op het magneetbord  geschilderd worden met acrylverf voor een glanzend effect of schoolbordverf voor een mat effect.

De magneetborden zijn voor veel doeleinde te gebruiken zoals gewoon voor notities maar ook als verzamelplaats voor kleine aandenken en foto’s. Ook geweldig als receptiebord voor een huwelijk, geboorte, communie of jubileum.

Klik op foto’s magneetborden met pop art of foto’s magneetborden met illustraties om een indruk te krijgen van de verschillende werken van mijn hand.

Wilt u meer informatie klik dan op de link werkwijze en prijzen magneetborden.

 

Magneetbord met de skyline van Sittard geschilderd in acryl. Afm; 80 x 58 cm makkelijk op te hangen met gestanste gaten. € 275,-
Magneetbord met de skyline van Sittard geschilderd in acryl.
Afm; 80 x 58 cm makkelijk op te hangen met gestanste gaten.
€ 275,-

 Heeft u nog vragen, vul dan onderstaand contactformulier in.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.