Geboorte bordjes

 

Een geglazuurd geboortebordje als persoonlijk kraamcadeau.

.
Zoekt u voor een geboorte iets speciaals? Dan is een geboortebordje van keramiek in de stijl van het geboortekaartje een wel heel persoonlijk kraamcadeau. U kent ze misschien van vroeger maar nu in een modern jasje. Een bordje voor de eerste hapjes, om straks elke dag plezier van te hebben. Of krijgt het bordje een mooi plekje aan de muur van de babykamer of  op de kast.

 Een heel origineel kraamcadeautje met niet alleen de naam van de baby, maar ook de datum, tijd, lengte en gewicht kunnen worden toegevoegd!. 

Druk op de knop soorten borden bovenaan deze pagina als u wilt zien uit welke soorten en maten borden u kunt kiezen,  Er staan geen prijzen bij producten vermeld daar deze afhankelijk zijn van uw wensen.

Werkwijze geglazuurd keramiek:

 

Aan de hand van het geboortekaartje en uw wensen maak ik een ontwerp dat ik handmatig schilder met glazuur op keramiek. Na het drogen word dit afgebakken op 1045gr. Hierdoor zijn de producten kleurecht, kras vast en vaatwasser bestendig.

U stuurt het kaartje en uw wensen voor de tekst door. Ook bijzonderheden zoals bijv. de peetouders, die u op het product wilt hebben even doorgeven. Met deze informatie ga ik aan de slag en maak ik een ontwerp die ik per mail opstuur samen met de prijs. U kunt deze dan rustig bekijken en er kunnen eventueel nog aanpassingen worden gemaakt. Dit is natuurlijk nog geheel vrijblijvend. Bent U tevreden met het ontwerp dan stuurt u een orderbevestiging terug en ontvangt u van mij een factuur. Als het totaalbedrag op mijn rekening is overgeschreven begin ik met glazuren

Zodra ik begin met glazuren duurt ongeveer 4 werkweken voordat het product klaar is en kan worden verstuurd of worden opgehaald in Sittard.

Momenteel is de levertijd minimaal 5 weken!!!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.