Keramiek en servies

Werkwijze geglazuurd keramiek:

.
Aan de hand van foto’s, kaartje en informatie zoals bijv. Hobby’s, maak ik illustraties die ik met glazuur schilder op keramiek. Na het drogen word dit afgebakken op 1045gr. Hierdoor zijn de producten kleurecht, kras vast en vaatwasser bestendig.

U stuurt een foto van af te beelden personen, het kaartje en uw wensen voor de tekst door. Ook bijzonderheden zoals bijv. de hobby’s die u op het product wilt hebben even doorgeven. Met deze informatie ga ik aan de slag en maak ik een ontwerp die ik per mail opstuur samen met de prijs. U kunt deze dan rustig bekijken en er kunnen eventueel nog aanpassingen worden gemaakt. Dit is natuurlijk nog geheel vrijblijvend. Bent U tevreden met het ontwerp dan stuurt u een orderbevestiging terug en ontvangt u van mij een factuur. Als het totaalbedrag op mijn rekening is overgeschreven begin ik met glazuren.

Zodra ik begin met glazuren duurt ongeveer 4 werkweken voordat het product klaar is en kan worden verstuurd of worden opgehaald in Sittard.

Momenteel is de levertijd min 5 weken!!!

Wilt u informatie over producten of prijzen, vul dan even het contactformulier in. 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Foto bijvoegen

  Hier verschillende producten waaruit u kunt kiezen:

  Gallerij


  2 thoughts on “Keramiek en servies

  1. Mijn oom en tante waren blij verrast met hun gepersonaliseerde theekoppen voor hun gouden bruiloft! Fijn om samen te brainstormen en weer tot een prachtig resultaat te komen in een mooie verpakking! Dank Janet

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.